Nieuws Overzicht
 
 • Citrix Ultimate Rewards

  Citrix

  Introducing the new partner incentive program “ Citrix Ultimate Rewards”.  

 • Citrix Summit Anaheim 2018

  Citrix

  Citrix Summit delivered new partner incentives and a unified path to the cloud.

 • Arrow en Nutanix breiden samenwerking uit naar Benelux en Frankrijk

  Arrow ECS

  Vallue-added distributeur  Arrow Electronics  en  Nutanix , leider in enterprise cloud computing, hebben nieuwe distributieovereenkomsten gesloten voor de Benelux en Frankrijk.

 • Arrow wint Channel Award voor Value Added Distributor of the Year

  Arrow ECS

  Op 6 december zijn de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Channel Awards. Arrow ECS ging naar huis met de felbegeerde Value Added Distributor of the Year Award. Daarnaast scoorde Arrow ook hoog in de categorie Cloud Distributor of the Year en managing director Bart van Rheenen als Channel Personality of the Year.

 • Oracle benoemt Arrow als distributeur van MySQL Open Source Database

  Arrow ECS

  Houten, 15 november 2017 - Oracle en Arrow Electronics hebben een overeenkomst gesloten om Arrow distributierechten voor de Oracle MySQL-productlijn te verlenen. Volgens deze overeenkomst zal Arrow - een Platinum-lid van het Oracle PartnerNetwork - MySQL Enterprise Edition en de nieuwe Oracle MySQL Cloud Service - de enige publieke cloud die MySQL Enterprise Edition op zijn platform integreert - aanbieden en promoten.  

 • Arrow Electronics selecteert ForeScout voor IoT-beveiliging

  ForeScout Technologies Inc

  Houten, 26 september 2017 – Arrow Electronics maakt vandaag bekend de producten van ForeScout Technologies aan haar portfolio in de Benelux te hebben toegevoegd. ForeScout biedt organisaties een ‘agentless’ oplossing om traditionele en IoT (Internet of Things) apparaten te zien en te beheren direct nadat deze verbonden zijn met het netwerk.  

 • Arrow boekt meer omzet en winst over boekjaar 2016

  Arrow ECS

  Arrow boekt meer omzet en winst in boekbaar 2016.  CEO Michael Longbeweert dat het afgelopen jaar goed liep doordat klanten, waaronder VARs en service providers, vaker kiezen voor Arrow in plaats voor andere distributeurs.   

 • Trend Micro Deep Security 10 beschermt servers in de hybrid cloud

  Trend Micro

  Deep Security 10 ondersteunt sandbox-integratie met Trend Micro Deep Discovery voor het detecteren van onbekende bedreigingen. Binnenkort wordt ook machine learning toegevoegd aan de groeiende lijst van geavanceerde threat defense-technieken.  

 • Nieuws archief >>