Samenwerken met Arrow ECS​

Arrow ECS heeft tot doel om uw business te laten groeien met de beste expertise en ondersteuning.
Samenwerken met Arrow ECS zal een positief verschil maken voor uw bedrijf. Wij zijn erop gericht u te helpen met het leveren van de beste producten in de markt aan uw klanten en bieden hiervoor toegevoegde waarde op het gebied marketing, pre-sales, post-sales en verkoop ondersteuning.

Met ondersteuning op het gebied van verkoop en met onze technische support, helpt Arrow ECS u om uw bedrijf meer winst te kunnen laten maken en de totale kosten van het verkooptraject tot een minimum te beperken. Als wereldwijde onderneming met kantoren in verschillende landen biedt Arrow ECS u de voordelen van schaalbaarheid en internationale ondersteuning. Daarnaast bieden wij u onze sterke en persoonlijke lokale service.

Samen zakendoen
Wij werken samen met onze partners om ondersteuning te bieden tijdens het verkoop en marketing traject. Dit kan varieeren van marketing campagnes, pre-sales support, ondersteuning tijdens offertes etc.

Marketing Support
Marketingondersteuning is vaak het eerste stadium van het verkoop traject met zaken als Lead Generatie. Arrow ECS biedt haar partners ondersteuning op diverse gebieden zoals promoties, telemarketing, campagnes, MDF fund etc.

Commerciële en technische support
Onze sales en technische specialisten hebben kennis van de leveranciers in ons portfolio, zowel commercieel als op het gebied van product kennis. Wij delen deze kennis graag met u en met uw klanten door mee te gaan naar afspraken, training en workshop te verzorgen en u te assisteren bij het maken van aanbiedingen en het geven van advies.

 
 
 

Contact​

Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

Tel: 088 – 024 29 10
Fax: 088 – 024 29 99
 E. sales.ecs.nl@arrow.com