Arcserve
Arcserve oplossingen hebben de grenzen van de back-up prestaties verschoven en gegevensbescherming opnieuw uitgevonden! Wij streven ernaar om de volgende generatie van data-architectuur bescherming te transformeren door onnodige complexiteit en kosten te vermijden en puur te focussen op gegevens behoud en herstel mogelijkheden. Wij bieden innovatieve, toonaangevende oplossingen om uw systemen, applicaties en data efficiënt te beveiligen en te beschermen. We zijn niet zomaar een back-up oplossing - we zijn de oplossing die bescherming van uw gegevens eenvoudig maakt.
 
Arcserve Unified Data Protection (UDP)
Arcserve UDP levert een verenigde architectuur over virtuele en fysieke omgevingen heen en een ongekend gebruiksgemak via een nieuwe, web gebaseerde interface. Geavanceerde mogelijkheden stellen u in staat om Recovery Point Objectives (RPO) en Recovery Time Objectives (RTO) vast te stellen, te testen en te verbeteren zowel bedrijfsintern als in de Cloud leveren we wat hedendaagse bedrijven nodig hebben: Assured Recovery. Arcserve UDP combineert bewezen back-up, replicatie, continue beschikbaarheid en werkelijk globale de-duplicatie technologieën in een totaal oplossing voor virtuele en fysieke omgevingen. Na maanden van succesvolle klant validatie en onafhankelijke tests, zijn wij zeer verheugd u het, door de DCS awards verkozen, product van het jaar en de, door Storage Magazine verkozen, oplossing van het jaar te kunnen brengen. Een eer welke ook in onze sterk groeiende marktpositie weerspiegeld wordt.
 
Arcserve Unified Data Protection (UDP) Appliance 7000
Het eerste complete en meest kosteneffectieve data protectie appliance met Assured Recovery in de markt. Een appliance dat speciaal ontworpen is met ‘Cloud’ toepassing in het achterhoofd, met een kinderlijk eenvoudige installatie en met extreem gebruiksgemak en een breed scala aan waardevolle extra functionaliteit, zoals globale brongevens gebaseerde duplicatie, multi-vestiging replicatie, tape ondersteuning en geautomatiseerde data herstelmogelijkheden. Het levert u de ongeëvenaarde operationele flexibiliteit en efficiency die u nodig heeft.

 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow