Dell Wyse
Wyse is onderdeel van de Dell Cloud Computing divisie en maakt sinds jaar en dag een grote verscheidenheid aan thin clients voor uiteenlopende doeleinden. Wyse Thin clients kenmerken zich door een uitstekende gebruikerservaring en een geavanceerde management omgeving. De Wyse thin clients zijn compact, energiezuinig en net zo productief als een desktop. Door het ontbreken van bewegende onderdelen is hun levensduur langer dan die van vergelijkbare pc's .

Dell Wyse Thin Computing geeft gebruikers toegang tot de informatie die ze nodig hebben, en de toepassing gebruiken die ze willen, maar met een betere beveiliging, beheerbaarheid en tegen veel lagere kosten dan traditionele pc's.

Evolueer van een PC ecosysteem naar een cloud computing-model dat mensen de vrijheid geeft om te werken waar ze willen, hoe ze willen. Of men nu op zoek is naar een betere beveiliging, verbeterde dienstverlening, geoptimaliseerd BYOD-omgevingen, verbeterde productiviteit van het personeel of een eenvoudiger migratie van Windows XP, reken op de enige leverancier van complete, end-to-end desktop virtualisatie-oplossingen.

 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com