Redsocks
Met een gezond netwerk een goed werkende onderneming. Uw bedrijf kan niet zonder de continuïteit van uw IT voorziening. Loop dus geen risico en voorkom met de RedSocks malware threat defender dat malware uw bedrijf schade toebrengt.

RedSocks is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in malware-detectie. RedSocks levert de RedSocks malware threat defender als netwerk-appliance. Deze innovatieve toepassing analyseert digitale verkeersstromen in real-time. Op basis van de risicolijsten en algoritmen die worden samengesteld door het RedSocks Malware Intelligence Team. Dit team bestaat uit specialisten in het signaleren van nieuwe dreigingen op internet en het vertalen daarvan in state-of-the-art malware-detectie.

RedSocks heeft de RedSocks malware threat defender speciaal ontwikkeld als aanvulling op de al bestaande beveiliging van bedrijfsnetwerken. Om bedrijven bescherming te bieden tegen huidige en nieuwe generaties malware. Tegelijk beveiligt de appliance organisaties tegen datalekken die kunnen ontstaan door gebruik van cloud-diensten buiten het normale dataverkeer om.

De RedSocks malware threat defender rekent af met deze realiteit en is de adequate oplossing om het bedrijfsnetwerk te beschermen tegen malware. Niet alleen nu, maar ook straks.

 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com