Riverbed

Riverbed ® is marktleider in Application Performance Infrastructuur en levert het meest complete platform voor "Location-Independent Computing". Riverbed stelt organisaties in staat om locatie-onafhankelijke computing te omarmen om een grotere invloed te hebben op wereldwijde resources, radicaal de operationele bedrijfskosten te verminderen en het maximaliseren van de productiviteit van medewerkers.

Riverbed Steelhead heeft altijd bekend gestaan voor het versnellen van de levering van applicaties aan het bijkantoor en nu het versnelt ook de levering van SaaS-en cloud-gebaseerde applicaties. En met Path Selection, kan Steelhead prioriteit geven aan bedrijf kritische applicaties voor de levering op de snelste netwerk terwijl het lagere prioriteit applicaties via het internet levert.

Riverbed is heeft aanzienlijke investeringen in innovatie gedaan die leidde tot de ontwikkeling van Riverbed Granite ®, een opslag-delivery-oplossing die de TCO vermindert, de kantoor back-up versnelt, en zorgt voor applicaties en data na rampen of uitval.

De Riverbed Performance Management productlijn biedt enterprise-class en end-user, applicatie en netwerk performance management voor het detecteren en oplossen van problemen met de prestaties.

Al deze producten komen samen in het Riverbed Application Performance Platform, dat ervoor zorgt applicaties presteren zoals verwacht, gegevens altijd beschikbaar zijn wanneer nodig en performance problemen worden opgespoord en verholpen voordat gebruikers dit merken.

 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com